Haemme nuorempaa asbesti- ja haitta-ainetutkijaa

Toimintamme jatkaa kasvuaan ja haemme AHA-Labin yksikkömme nuorempaa asbesti- ja haitta-ainetutkijaa. Jätäthän hakemuksesi jo tänään, sillä täytämme tehtävän heti sopivan hakijan osuessa kohdallemme!

Työtehtäviin kuuluu pääasiassa analyysitilausten vastaanottoa ja kirjaamista LIMS-järjestelmään, näytteiden preparointia ja analysointia, tulosten raportointia, asiakaspalvelua sekä laadunvalvontaan ja laite/välinehuoltoon liittyviä tehtäviä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia tehtäviä ja hienon tiimin. Annamme sinulle kunnon perehdytyksen tehtäviisi, tarjoamme hyvät työterveyshuoltopalvelut ja kilpailukykyisen palkan. 

Lue lisää avoimesta työtehtävästä tästä.

Työ on luonteeltaan tuntityötä, tuntimäärän vaihdellessa laboratorion tarpeen mukaan. Päivittäinen työaika on 7,5 tuntia tai vähemmän, työpäivän sijoittuessa pääasiassa klo 13:00 – 21:00. väliselle ajalle. Arvostamme halukkuutta työskennellä lomakausien aikana myös klo 8:00 – 16:00. Tehtävä soveltuu myös opiskelijalle, jolla on mahdollisuus työskennellä opintojen ohessa.

Täytämme tehtävän heti sopivan hakijan löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Hakuaikaa on 21.8. saakka. Työ alkaa 5.9.2022 tai erikseen sovittavana ajankohtana.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen toimisto@aha-lab.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa laboratorion ryhmäpäällikkö Kia Kettunen (puh. 040 968 828) arkisin klo 9–11 välillä perjantaihin 12.8 saakka.  

Toivottavasti kuulemme Sinusta pian!