AHA-LABin joulutervehdys ja vuodenvaihteen aukioloajat

Vuosi lähestyy kovaa vauhtia loppuaan ja haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme kuluneesta vuodesta. Liittyminen osaksi ALS-konsernia on vauhdittanut toimintamme kehittymistä ja olemme päässeet ottamaan käyttöön uusia järjestelmiä helpottamaan päivittäistä työtämme.

Geeliteippimenetelmämme sai Ruokaviraston hyväksynnän

AHA-LABin käyttämä menetelmä teollisten mineraalikuitujen määrittämiseksi geeliteippinäytteistä on nykyään Ruokaviraston hyväksymä. Hyväksyntä on edellytys sille, että terveysviranomainen voi analyysituloksen perusteella tehdä päätöksen teollisten mineraalikuitujen aiheuttamasta haitasta asumisterveydelle. AHA-LABilla on myös hyväksyntä asbestikuitujen määrittämiselle ilmanäytteistä. Tarkemmat tiedot Ruokaviraston rekisterissä olevista menetelmistä löytyvät täältä.

Vuodenvaihteen aukioloajat

Vuodenvaihteen pyhät aiheuttavat poikkeuksia aukioloaikoihimme sekä näytteiden toimitusaikoihin. Alle olemme koonneet loppuvuoden poikkeukset aukioloajoissa ja pyydämme ottamaan ne huomioon näytteiden ottoa ja toimitusta suunniteltaessa.

Tapaninpäivänä 26.12.2022 ja loppiaisena 6.1.2023 laboratoriomme on suljettuna.

Joulun välipäivinä 27.-30.12.2022 laboratoriomme palvelee klo 8-16. Pyydämme huomioimaan, että kiireelliset asbestinäytteet, joiden tuloksia toivotaan samana päivänä, tulee toimittaa klo 12 mennessä.

2.-5.1.2023 palvelemme normaalein aukioloajoin klo 8-18. Rakennuksen alaovi sulkeutuu klo 16. Kello 16 jälkeen saapuvista kiireellisistä näytteistä tulee ilmoittaa laboratoriomme puhelimitse 020 735 3380.

Näytelaatikot toimivat normaalisti pyhien ajan.

Anna palautetta vuodesta 2022

Toiminnan kehittämisen kannalta meille on tärkeää, että saisimme asiakkailtamme palautetta kuluneesta vuodesta 2022. Olemme lähettäneet kaikille asiakkaillemme linkin vuoden 2022 asiakaskyselyyn (kysely on lähetetty ALS Newsletter -sähköpostiosoitteesta). Kiitämme kaikkia asiakaskyselyyn vastanneita!

Kiitämme asiakkaitamme kuluneesta vuodesta ja toivotamme hyvää joulua sekä menestystä vuodelle 2023!