Koko palveluprosessimme on digitalisoitu

Näytteiden tiedot siirtyvät digitaalisesti asiakkaan dokumenttiohjelmasta (Infomaatista) laboratorioon. Paperiset tilauskaavakkeet ovat historiaa. Kohteen ja tilauksen tietoja ei tarvitse kirjoittaa enää kuin kerran. Digitaalinen tiedonsiirto eliminoi virheet ja väärinymmärrykset.

Laboratoriomme tietojärjestelmä on integroitu Infomaatti Oy:n dokumentinhallintajärjestelmään. Vastaava tiedonsiirto voidaan integroida yhteistyössä muihin järjestelmiin.

 

Noudamme näytteet

AHA-LABn laaja näytepisteverkosto vähentää ruuhkassa ajettuja kilometrejä ja säästää aikaa. Sovittaessa perustamme työmaakohtaisen näytelaatikon, josta näytteet noudetaan laboratorioomme.

 

Pikalinja kiireellisille – ilmanäyteanalyysi 30 minuutissa

Kun tuloksia tarvitaan nopeasti AHA-LAB ratkaisee. Tutkimme pikalinjalla kaikki asbesti-ilmanäytteet klo 8-15. Tulokset tulevat 30 minuutissa. Näin purku-urakoitsija välttää kallista hukkaa työmaalla.

 

Näytteiden vastaanotto klo 8-18  – ilmanäytteiden tulokset aina saman illan aikana

Näytteiden vastaanotto on auki laboratoriossa Helsingin Kumpulassa arkisin klo 18 saakka. Kaikki ilmanäytteet tutkitaan saman illan aikana. Näin purku-urakoitsija pääsee jatkamaan töitä heti aamulla. Työmaa nopeutuu, hukka vähenee ja kaluston kierto paranee.

Palvelemme aina kilpailukykyisellä hinnalla

  • tule käymään, soita tai lähetä viesti
  • Teemme digitaalisen näytehallinnan kokeilijoille tutustumistarjouksen analyyseistä.

 

Kokeile nopeaa palveluamme ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!