Palvelulupauksemme

Haluamme tarjota markkinoiden parasta palvelua ja taata kumppaneillemme luotettavat tutkimustulokset ja turvallisen työympäristön palvelulupauksemme mukaisesti:

 

Olemme akkreditoitu

Kehitämme ja ylläpidämme laatujärjestelmäämme SFS-EN ISO/IEC 17025:2005-standardin vaatimuksien mukaisesti. Olemme akkreditoineet laboratoriomme laatujärjestelmän ja asbestimateriaali- sekä -ilmanäyteanalytiikan. Pidämme meille myönnetyn akkreditoinnin voimassa FINAS-tarkistuskäynneillä.

 

Olemme nopea ja joustava

Toimitusaikalupauksemme pitävät. Toimitamme kaikki analyysitulokset asiakkaan kanssa sovittuun määräaikaan mennessä. Tutkimme ja raportoimme kaikki klo 18.00 mennessä laboratorioomme saapuneet asbesti-ilmanäytteet samana iltana. Palvelemme sopimuksesta myös aukioloaikojemme ulkopuolella.

 

Olemme laadukas

Analyysituloksemme ovat luotettavia ja näihin perustuen voidaan tehdä johtopäätöksiä ilman epäilyksiä laboratorion laadusta. Laadun osoittamiseksi ylläpidämme akkreditointiamme sekä osallistumme säännöllisesti kansallisiin ja kansanvälisiin laboratorioiden vertailukierroksiin.

 

Olemme asiantunteva

Asiantuntijamme neuvovat ilomielin analytiikkaan, näytteenottoon ja tulosten tulkintaan liittyvissä asioissa. Koulutamme yhteistyökumppaneidemme näytteenottohenkilökuntaa ja pidämme huolen siitä, että heidän käyttämä näytteenottovälineistö on tarkka ja kalibroitu.

 

Olemme helposti saavutettavissa

Laboratoriomme palvelee vuoden jokaisena arkipäivänä. Meille voi toimittaa näytteitä ympäri vuorokauden Helsingin lisäksi myös Espoon ja Lahden näytepisteisiin. Noudamme PK-seudulla näytteet asiakkaidemme toimipisteistä ja työmailta.