Kuljetukset näytepisteistä tapahtuvat jatkossa tilauksen perusteella

Laboratoriotoiminnan jättämässä hiilijalanjäljessä on keskeisellä sijalla näytteiden kuljettaminen. Näytekuljetusten aiheuttaman ympäristökuormituksen vähentämiseksi AHA-LABin näytepisteiden laatikot pääkaupunkiseudulla ja Lahdessa tyhjennetään jatkossa asiakkaiden tekemien kuljetustilausten mukaisesti. Näin voidaan välttää kuriirin mahdollisesti tekemiä tarpeettomia matkoja.

Laatikoiden tyhjennysaika pysyy entisellään eli klo 16 työpäivinä maanantaista perjantaihin. Kuljetustilaus tulee tehdä viimeistään klo 13, mikäli tarkoituksena on saada analyysituloksia vielä samana päivänä.

Kuljetus tilataan soittamalla:

  • numeroon 0400 769 222, kun käytössä on Espoon Leppävaaran tai Vantaan Tuupakan näytelaatikko. Kuljetuksen tarjoaa Asappi Oy ja puhelun hinta määräytyy puhelinoperaattorin normaalin hinnoittelun mukaan.
  • numeroon 0207 432 424, kun käytössä on Lahden tai Vantaan Korson näytelaatikko. Kuljetuksen tarjoaa City Mail Service Helsinki Oy ja puhelun hinta on 8,21 snt/puhelu + 16,90 snt/min.

Puhelinnumerot palvelevat työpäivinä maanantaista perjantaihin klo 8-17. Puhelimen käyttöä lukuun ottamatta kuljetuksen tilaaminen on maksutonta. Kuljetustilausohjeet löytyvät myös näytelaatikoistamme.