Lähetä näytteet helposti palautuskoodilla!

Olemme tuoneet valikoimaamme asiakkailta saadun palautteen pohjalta uuden helpon tavan toimittaa näytteitä toimistollemme. Asiakkaamme voivat lähettää kiireettömät näytteet helposti Helsingin laboratorioomme Matkahuollon palautuskoodipalvelulla.

Näytteet voi jättää kaikkiin Suomen Matkahuollon palvelu- ja asiamiespisteisiin, mikä tarjoaa asiakkaillemme joustavan, helpon ja kattavan verkoston näytteiden toimitukseen.

Lue tarkemmat ohjeet palautuskoodin käyttöön alta. Lisäämme mielellämme palautuskoodipalvelun puitesopimustarjoukselle. Pyydä tarjous palvelulle sähköpostitse myynti.aha@alsglobal.com tai soittamalla myyntiin +358 10 470 1207 tai laboratorioon +358 20 735 3380.

Suosittelemme palautuskoodipalvelua ainoastaan kiireettömille näytteille. Suurimpien kaupunkien alueilta näytteet toimitetaan palautuskoodilla keskimäärin yhdessä työpäivässä toimistollemme, mutta toimitus voi joissakin tapauksissa kestää jopa kolme työpäivää.

Olemme koonneet alle useimmin kysyttyjä kysymyksiä uudesta palvelusta.

Kuinka palvelu toimii?

Sinun tarvitsee merkitä ainoastaan palautustunnus 9556650 lähetyksen päälle ja jättää lähetys Matkahuollon palvelu- tai asiamiespisteeseen. Matkahuolto toimittaa sopimusnumerollamme näytteet suoraan toimistollemme noin 1-3 arkipäivässä. Muistathan myös liittää lähetyksen mukaan näytelähetteen tai muun tunnisteen, jotta osaamme yhdistää näytteet oikeaan tilaukseen.

Millaisille näytteille palautuskoodi sopii?

Palautuskoodi on helppo ja vaivaton tapa toimittaa kiireettömät näytteet, kuten rakennusmateriaalinäytteet, suoraan toimistollemme. Vesi- ja muille kiireellisille ja helposti pilaantuville näytteille suosittelemme pikatoimituspalveluja, sillä palautuspaketin toimitus voi viedä 1–3 työpäivää riippuen lähetyspaikasta.

Mistä tiedän milloin tulokset ovat valmiit?

Kun näytteet ovat saapuneet toimistollemme ja ne on kirjattu laboratoriojärjestelmäämme, lähetämme asiakkaillemme tilausvahvistuksen. Analyysiaika alkaa, kun näytteet on kuitattu saapuneiksi. Palautuskoodilla lähetetyt näytteet saapuvat keskimäärin yhdessä arkipäivässä, mutta lähetyspaikasta riippuen toimitus voi viedä jopa 3 työpäivää.

Korvaako palautuskoodi muut toimitustavat?

Uusi palautuskoodipalvelu ainoastaan täydentää nykyisiä toimituspalveluja ja aikaisemmat pikatoimituspalvelut säilyvät uuden palvelun rinnalla. Palautuskoodilla haluamme tarjota helpon ja kattavan lähetysverkoston ympäri Suomen.

Mitä lähetys palautuskoodilla maksaa?

Hinnoittelemme palvelun asiakaskohtaisesti ja lisäämme palvelun tarjoukselle mielellämme! Olemme varmoja, että palvelumme hinnoittelu on kilpailukykyinen muihin toimitusvaihtoehtoihin verrattuna. Pyydä tarjous palvelulle sähköpostitse myynti.aha@alsglobal.com tai soittamalla myyntiin +358 10 470 1207 tai laboratorioon +358 20 735 3380.

Onko lähetykselle jotakin rajoituksia?

Palautuskoodilähetyksiä koskevat seuraavat kokorajoitukset:

  • Paino enintään 30 kg
  • Tilavuus enintään 0,5 m3
  • Pisin sivu enintään 200 cm
  • Pituus + leveys + korkeus enintään 300 cm

Emme suosittele palvelua kiireellisille tai herkästi pilaantuville näytteille.

Pyydä tarjous!

Lisäämme mielellämme palautuskoodipalvelun puitesopimustarjoukselle. Pyydä tarjous palvelulle sähköpostitse myynti.aha@alsglobal.com tai soittamalla myyntiin +358 10 470 1207 tai laboratorioon +358 20 735 3380.